We zijn al weer bijna 2 maanden verder, na de laatste blog. Met Yara gaat het gelukkig nog steeds de goede kant uit. Helaas was er even een kleine kink in de kabel, toen ze 2 weken geleden viel met haar nieuwe fiets. In het ziekenhui bleek ze gelukkig een lichte hersenschudding te hebben (het leek aanvankelijk een stuk erger) en wel aardig wat wonden, die gelukkig weer goed genezen. Ze gaat nog steeds dapper door met alles. Even pauze qua fysiotherapie, maar dat mag weer over een paar dagen. In principe gaat alles dus gelukkig nog steeds in stijgende lijn.

Bakken en Karim, blijven haar lust en leven.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.