We zijn inmiddels weer ruim 3 weken thuis. De wereld om ons heen is natuurlijk, zoals voor iedereen, zo anders dan normaal. Maar de rust die het met zich meebrengt, is voor Yara wel heel fijn. Ze kan nu echt heel veilig thuis zijn, me haar gezin. Ze knapt enorm op. Haar bloedwaarden zijn weer helemaal op topniveau en ze oefent elke dag, om haar spieren te versterken. Ze is pijnvrij (echt heel fijn, na 8 jaar iedere dag pijn) en ze zei gisteren zelfs dat ze zich begint te vervelen :). https://www.facebook.com/YaraandMS/videos/2657467787870224/

Joost en Jac blijven op gepaste afstand en brengen zo nu en dan wat bijzondere boodschappen, waar ze dan ineens zin in heeft. De behoefte om elkaar weer te kunnen knuffelen is groot, maar het is (zoals bij iedereen nu) lastig en het is voor een hoger doel.

We hopen echt dat we over een paar maanden schrijven dat ze weer rustig buiten loopt. Maar voor nu is Yara en wij dus ook al heel blij……