De afgelopen 3 dagen heeft Yara chemotherapie gehad. De eerste 2 dagen vielen mee, maar dag 3 was zwaar. Ze was misselijk, moe en ook (zo terecht) emotioneel. Ze mist haar kids en Haval en alle lieve mensen thuis. Joost en Jac zijn er nu nog hele dagen bij, maar dat is over 3 dagen niet meer mogelijk, want dan gaat ze isolatie in. Dat is een periode van 8 tot 10 dagen. Vandaag is de laatste dag Chemo en we hopen dat deze lichter valt dan gisteren. Misschien kunnen we net zoals de eerste 2 dagen chemo ook nog een rondje op het terrein van het ziekenhuis doen. Want van buiten zijn knapt ze steeds enorm op. Dus duimen weer voor vandaag. We hebben het zeker goed samen en dat is fijn……

lieve groet van ons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.