Inmiddels zijn we hier al weer 12 dagen. De tijd schiet voorbij en er gebeurt heel veel.

Gisteren en eergisteren zijn Yara haar stamcellen succesvol geoogst. Deze gaan ze schoonmaken om vervolgens na de chemo (die morgen start) weer teruggeplaatst te worden.

Yara doet het echt fantastisch. Ze is vrolijk, optimistisch en een steun voor menig medepatiënt.

Ze krijgt vandaag weer een nieuw katheter, waardoor de chemo wordt toegediend.

Joost en Jac., zijn nu nog hele dagen in het ziekenhuis. Dit zeker tot volgende week woensdag, want daarna gaat ze de isolatie is en dan mogen we er niet bij. En door het raampje zwaaien is er niet bij, want de isolatiekamers hebben geen raampjes. Gelukkig is er skype en whatsapp.

De afgelopen dagen halen we steeds koffie voor een aantal patiënten. De dames van het bakkertje, vonden het eerst wat vreemd dat we steeds 5 of 6 cappuccino’s bestelden, maar zijn er inmiddels wel aan gewend.

We bellen en appen natuurlijk ook veel met Max. Die zit in Delft en we houden hem op deze manier goed op de hoogte want het gaat natuurlijk wel om zijn zus!

2 antwoorden
  1. Anna Konings
    Anna Konings zegt:

    Vol belangstelling en bewondering volg ik Yara op FB en via dit blog. Wat een ongelofelijk positief, krachtig, humorvol, lichtvoetig (ook letterlijk….), maar ook onvoorstelbaar lief mens! Zo krachtig en eerlijk in haar kwetsbaarheid….Haar onverwoestbare levensmoed zal ongetwijfeld voor velen een voorbeeld en warme inspiratiebron betekenen en ik kan me voorstellen hoe onvoorstelbaar trots jullie op deze machtig mooie dochter zijn! Ik heb haar nooit ontmoet maar heb het gevoel dat ik haar via deze kanalen alsnog ’n beetje leer kennen. Wat een mooi cadeau dat ik het zo langs de zijlijn een beetje mag meebeleven. Vanuit mijn hart: Dank daarvoor! Liefs, Anna

Reacties zijn gesloten.