De kamer waar Jacqueline en Joost vier weken zullen verblijven om Yara bij te staan bij haar behandeling.

We hebben op dit moment de visa binnen, uiteraard de vlucht, hotel voor de eerste week en daarna een mooi appartement bij het park geregeld. Omdat het waarschijnlijk koud is hebben we alle drie warme kleding aangeschaft en natuurlijk iets voor op het hoofd. Het schijnt in elk geval nu nog niet zo koud te zijn maar we kunnen beter voorbereidt zijn. Het Hotel is het Mercure Moscow Baumanskaya, daar zullen we de eerste week dus vertoeven wanneer Yara haar afspraken in het ziekenhuis heeft. We zijn benieuwd naar de stad, het is 1985 geweest toen we hier voor het laatst waren en er is vast erg veel veranderd.

Tot de volgende blog weer.

3 antwoorden
  1. Maxine
    Maxine zegt:

    Fijn dat we door deze blog een beetje mee kunnen reizen. Briljante meubels in de hotelkamer!

Reacties zijn gesloten.